Η Διοίκηση του Δ.ΙΕΚ Μεσολογγίου, οι εκπαιδεύτριες και οι εκπαιδευόμενοι της ειδικότητας “Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης”, επιθυμούν να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους για την ευγενική χειρονομία, να ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας και να ενισχύσετε την υλοποίηση της κατάρτισης στην ειδικότητα, προσφέροντας δωρεάν αναλώσιμα υλικά για την πραγματοποίηση των εργαστηριακών ασκήσεων.

Δυστυχώς η ελλιπής χρηματοδότηση, που πλήττει τα Δημόσια ΙΕΚ τον τελευταίο χρόνο, η οποία ενισχύεται από την αδυναμία κάλυψης των υλικών από ατομικούς πόρους εκπαιδευτών και εκπαιδευομένων, καθιστά ασφυκτικά δύσκολη την υλοποίηση των εργαστηριακών ασκήσεων και γενικότερα την προσπάθειά μας για παροχή ποιοτικής κατάρτισης στους σπουδαστές μας.

Η δωρεά σας αποτελεί δείγμα γενναιοδωρίας και κατανόησης της κοινωνικής ευθύνης. Η ανιδιοτελής σας στήριξη στο έργο μας, αποτελεί λαμπρό παράδειγμα και αποδεικνύει έμπρακτα την κοινωνική αλληλεγγύη της Εταιρίας σας, προς το Δημόσιο ΙΕΚ Μεσολογγίου και την τοπική κοινωνία γενικότερα.

Ευχαριστούμε από καρδιάς.

Ο Διευθυντής του Δ.ΙΕΚ
ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΧΑΤΖΗΣ
Δρ Βιοπληροφορικής