Στον ιστότοπο του Δημόσιου ΙΕΚ Μεσολογγίου χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τη διαδικτυακή σας εμπειρία.
Στον ιστότοπο του Δημόσιου ΙΕΚ Μεσολογγίου χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τη διαδικτυακή σας εμπειρία.

Η Σ.Α.Ε.Κ. Μεσολογγίου (πρώην Δ.ΙΕΚ Μεσολογγίου), μετά τη νέα σύγχρονη ιστοσελίδα και την εφαρμογή για κινητές συσκευές (smartphone) που έχει ήδη παρουσιάσει, για την κάλυψη των αναγκών σύγχρονης ψηφιακής επικοινωνίας, καινοτομεί για μια ακόμη φορά, υλοποιώντας ένα νέο φιλόδοξο σχέδιο.

Η βασική ιδέα αφορά τη δημιουργία ψηφιακής πλατφόρμας "Ηλεκτρονικής γραμματείας", τόσο για την εξυπηρέτηση εκπαιδευτών και καταρτιζομένων, όσο και για την καθημερινή λειτουργία αλλά και γενικότερα την παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών από η Σ.Α.Ε.Κ.

Η πλατφόρμα με την ονομασία personal.info αναπτύσσεται αποκλειστικά από το προσωπικό της Σ.Α.Ε.Κ. Μεσολογγίου και είναι ήδη διαθέσιμη.

Ήδη, μετά την ανακοίνωση από το Μητρώο εκπαιδευτών των οριστικών πινάκων κατάταξης υποψηφίων εκπαιδευτών ανά μάθημα σε κάθε Σ.Α.Ε.Κ., ξεκίνησε η διαδικασία αναθέσεων μαθημάτων για το εαρινό εξάμηνο 2021Α. Στηρίζοντας έμπρακτα την εφαρμογή καινοτόμων ψηφιακών μεθόδων παροχής υπηρεσιών σε καταρτιζόμενους και εκπαιδευτές, εντάξαμε και τη διαδικασία των αναθέσεων μαθημάτων σε εκπαιδευτές, στην πλατφόρμα personal.info.

Έτσι λοιπόν, εφαρμόζεται πλέον η νέα διαδικασία διερεύνησης διαθεσιμότητας εκπαιδευτών, κατά την οποία η απάντηση του εκπαιδευτή δεν αποστέλλεται με email, αλλά δηλώνεται σε ηλεκτρονική φόρμα. Στην ηλεκτρονική φόρμα καταχωρείται η απάντηση του εκπαιδευτή, η οποία καταγράφεται με ασφάλεια ακολουθώντας τις αναγκαίες απαιτήσεις που θέτει η ΓΓΕΕΚΔΒΜΝ.

Το project ξεκίνησε με αφορμή τη διαχείριση της εξ αποστάσεως κατάρτισης την εποχή της πανδημίας του COVID19 και έχει εξελιχθεί αρκετά εδώ και δύο χρόνια που αναπτύσσεται. Ακόμη και σήμερα σχεδιάζουμε και συνεχίζουμε να προσθέτουμε νέες λειτουργίες σύμφωνα με τις νέες ανάγκες λειτουργίας της Σ.Α.Ε.Κ.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Που θα μας βρείτε;

Συγκρότημα ΕΠΑΛ Μεσολογγίου

Καλέστε μας

26310 50100, 50101

Έχετε απορίες;

saekmesol@sch.gr