Οι καταρτιζόμενες της ειδικότητας “Τεχνικός Τεχνολογίας Ενδύματος & Υποδήματος – Σχεδιαστής Μόδας”, με την επίβλεψη και καθοδήγηση της εκπαιδεύτριάς τους Δήμητρας Παπαλέξη, ανέλαβαν τη δημιουργία των κουστουμιών, αλλά και την ενδυματολογική υποστήριξη των ηθοποιών-μαθητών του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου, στη θεατρική τους παράσταση “Και του Στραβού το δίκιο”, στο πλαίσιο του 12ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θεάτρου.

Από τις πρόβες, μέχρι και την τελική παράσταση, τη Δευτέρα, 8 Απριλίου 2024, οι καταταρτιζόμενες της ειδικότητας, με την επίβλεψη και καθοδήγηση της εκπαιδεύτριάς τους, κατέβαλαν κάθε προσπάθεια ώστε να υπάρξει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Την παράσταση παρακολούθησε ο Διευθυντής της Σ.Α.Ε.Κ. Μεσολογγίου, Γιάννης Χατζής, ο οποίος συνεχάρη τόσο τις καταρτιζόμενες όσο και την εκπαιδεύτρια για τη συμβολή τους στο άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα της παράστασης.

Επίσης, συνεχάρη τη Διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου, κυρία Θεοδώρα Μαργάρα και τους συντελεστές για την επιτυχημένη παράσταση, εκφράζοντας τη διάθεσή του, η Σ.Α.Ε.Κ. Μεσολογγίου να βρίσκεται κοντά, στηρίζοντας με την ειδικότητα τέτοιες προσπάθειες.

Δείτε στις εικόνες στιγμιότυπα της προετοιμασίας από τα παρασκήνια, πριν την παράσταση.