Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε μια ακόμη σημαντική πρωτοβουλία της Σχολής μας και των σπουδαστών της ειδικότητας “Τεχνικός Αρτοποιός–Ζαχαροπλαστικής”. Σε συνεργασία με το ζαχαροπλαστείο “Μελισσάκι” προσφέρθηκαν γλυκίσματα στη Μονάδα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης – Θεραπευτική κοινότητα “ΓΕΦΥΡΑ”  της πόλης μας.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης και της αλληλεγγύης, η Σχολή μας αποφάσισε να προσφέρει στη Μονάδα αποθεραπείας και αποκατάστασης “ΓΕΦΥΡΑ”, χειροποίητα γλυκίσματα που παρασκευάστηκαν με αγάπη από τους σπουδαστές της ειδικότητας “Τεχνικός Αρτοποιός–Ζαχαροπλαστικής”, στο πλαίσιο των μαθημάτων τους. Η προσφορά μας αυτή πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το ζαχαροπλαστείο “Μελισσάκι”, στα εργαστήρια του οποίου πραγματοποιούνται τα μαθήματα της πρακτικής εκπαίδευσης της ειδικότητας.

Δεσμευόμαστε ότι η Σχολή μας θα συνεχίσει να υποστηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες προσφοράς, συμβάλλοντας στην ευημερία και την πρόοδο της κοινότητάς μας. Εκφράζουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας στο ζαχαροπλαστείο “Μελισσάκι” για την ανεκτίμητη υποστήριξή του στην ανάπτυξη της Σχολής μας και τη συνεργασία του σ’ αυτή την αξιέπαινη πρωτοβουλία.

Με την ελπίδα ότι αυτή η μικρή μας συμβολή θα προσφέρει στιγμές χαράς και θα ενισχύσει την ψυχική ευεξία των φιλοξενούμενων της θεραπευτικής κοινότητας, ευχόμαστε στο προσωπικό της Μονάδας καλή υγεία και δύναμη.