Ευχαριστήρια επιστολή προς την Κωνσταντίνα Καλαντζή,
υπεύθυνη πωλήσεων AVON Ν. Αιτωλοακαρνανίας

Η Διοίκηση του Δ.ΙΕΚ Μεσολογγίου, οι εκπαιδεύτριες και οι σπουδάστριες της ειδικότητας “Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ”, επιθυμούν να σας εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους για την ευγενική σας χειρονομία, να ενισχύσετε την υλοποίηση της κατάρτισης στην ειδικότητα, προσφέροντας δωρεάν αναλώσιμα υλικά για την πραγματοποίηση των εργαστηριακών ασκήσεων.

Η τρέχουσα οικονομική συγκυρία, λόγω της ελλιπούς δημόσιας χρηματοδότησης, που πλήττει τα Δημόσια ΙΕΚ το τελευταίο εξάμηνο, η οποία ενισχύεται από το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται ακόμη η χώρα μας, καθιστά ασφυκτικά δύσκολη την υλοποίηση των εργαστηριακών ασκήσεων και γενικότερα την προσπάθειά μας για παροχή ποιοτικής κατάρτισης στους σπουδαστές μας.

Η δωρεά σας αποτελεί δείγμα γενναιοδωρίας και κατανόησης της κοινωνικής ευθύνης. Η ανιδιοτελής σας στήριξη στο έργο μας, αποτελεί λαμπρό παράδειγμα και αποδεικνύει έμπρακτα την κοινωνική αλληλεγγύη της Εταιρίας σας, προς το Δημόσιο ΙΕΚ Μεσολογγίου και την τοπική κοινωνία γενικότερα.

Δεχθείτε τις θερμές ευχαριστίες μας.

Ο Διευθυντής του Δ.ΙΕΚ
ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΧΑΤΖΗΣ
Δρ Βιοπληροφορικής