Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εισαγωγής στα Δημόσια Ι.Ε.Κ. του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α., στο Δ.ΙΕΚ Μεσολογγίου πρόκειται να λειτουργήσουν οκτώ (8) νέες ειδικότητες, εφόσον συγκεντρώσουν τον απαραίτητο αριθμό εγγραφών, όπως προβλέπεται.

 1. ΒΟΗΘΟΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ, Περισσότερα για την ειδικότητα
 2. ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ – ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ (ΜΕ ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ), Περισσότερα για την ειδικότητα
 3. ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ, Περισσότερα για την ειδικότητα
 4. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Η/Υ, Περισσότερα για την ειδικότητα
 5. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ, Περισσότερα για την ειδικότητα
 6. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (CHEF), Περισσότερα για την ειδικότητα
 7. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ, Περισσότερα για την ειδικότητα
 8. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΝΔΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΗΜΑΤΟΣ – ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΜΟΔΑΣ, Περισσότερα για την ειδικότητα
Εγγραφή στην ειδικότητα

Οι εγγραφές των επιτυχόντων στις ειδικότητες, θα γίνονται από σήμερα Τρίτη, 19-09-2023 μέχρι και τη Δευτέρα 25-09-2023. Επιτυχόντες που δεν θα ολοκληρώσουν την εγγραφή τους εντός της προθεσμίας, χάνουν το δικαίωμα εγγραφής τους.

Όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν σε κάποια από τις ειδικότητες που θα λειτουργήσουν και δεν έχουν επιλεγεί, μπορούν να προσέλθουν στη Γραμματεία του ΔΙΕΚ Μεσολογγίου και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για εγγραφή σε κενές θέσεις, εφόσον υπάρξουν.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικές οδηγίες για την εγγραφή σας πατώντας εδώ.

Διευκρινίσεις
 • Όπως και στο παράλληλο μηχανογραφικό, έτσι και τώρα, δίνεται στους επιτυχόντες η δυνατότητα της ηλεκτρονικής εγγραφής, δηλαδή εγγραφή χωρίς τη μεσολάβηση του Ι.Ε.Κ., εφόσον δεν απαιτείται προσκόμιση δικαιολογητικών. Σε όσους επιτυχόντες απαιτείται προσκόμιση δικαιολογητικού, η εγγραφή τους μπορεί να γίνει μόνο μέσω του ΙΕΚ είτε διά ζώσης είτε με ηλεκτρονική αποστολή δικαιολογητικών κατόπιν συνεννόησης με το Ι.Ε.Κ. επιτυχίας.
 • Δίνεται η δυνατότητα στους υποψήφιους που επιλέχθηκαν σε επόμενη της 1ης προτίμησής τους, να δηλώσουν κατά την εγγραφή τους ΒΕΛΤΙΩΣΗ, προκειμένου να διεκδικήσουν μια κενή θέση σε μια καλύτερη προτίμησή τους.
 • Στην περίπτωση κατά την οποία, εγγεγραμμένος μέσω της διαδικασίας του παράλληλου μηχανογραφικού επιλέχθηκε μέσω της τρέχουσας διαδικασίας και επιθυμεί την φοίτησή του στη νέα ειδικότητα, θα πρέπει να υποβάλλει στο Ι.Ε.Κ. που είχε αρχικά εγγραφεί υπεύθυνη δήλωση ότι επιθυμεί τη διαγραφή του ΕΝΤΟΣ της προκαθορισμένης προθεσμίας εγγραφών.