Αφήνοντας πίσω μας την εορταστική περίοδο που ολοκληρώθηκε με μέτρα προστασίας για την αναστολή της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, την Πέμπτη 7 Ιανουάριου 2021 το ΔΙΕΚ Μεσολογγίου επαναλειτουργεί σε απογευματινό ωράριο. Η εξυπηρέτηση στο χώρο του ΙΕΚ θα γίνεται καθημερινά 13:00-19:00.

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων του Υπουργείου Παιδείας, σας ενημερώνουμε ότι τα μαθήματα στο ΔΙΕΚ Μεσολογγίου, θα συνεχιστούν σύμφωνα με το πρόγραμμα που ήδη ισχύει, από την Πέμπτη 7 Ιανουάριου 2021 με μεθόδους εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, όπως διεξάγονταν και πριν τη διακοπή τους για τις γιορτές.

Σχεδόν σε τέσσερις εβδομάδες, ολοκληρώνεται αυτό το ομολογουμένως δύσκολο χειμερινό εξάμηνο 2020Β. Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να ολοκληρωθεί με το βέλτιστο δυνατό τρόπο.

Η πρακτική άσκηση των καταρτιζόμενων, παραμένει σε αναστολή και αναμένουμε σχετικές οδηγίες για την ημερομηνία επανέναρξης.

Θα σας κρατάμε συνεχώς ενήμερους για τις νεότερες οδηγίες του Υπουργείου και για τυχόν αλλαγές στον τρόπο που θα συνεχιστεί η διεξαγωγή των μαθημάτων και η πρακτική άσκηση.

Σας καλωσορίζουμε, έστω και ηλεκτρονικά, ελπίζοντας ότι σύντομα θα καταφέρουμε να επανέλθουμε όλοι μαζί υγιείς και χωρίς αυστηρούς περιορισμούς, ώστε να συνεχιστεί η κατάρτιση στους χώρους του ΔΙΕΚ.

Ευχές και αισιοδοξία για μια καλύτερη χρονιά.

Ο Διευθυντής
Δρ Ιωάννης Γ. Χατζής