Τα μαθήματα όλων των ειδικοτήτων που θα λειτουργήσουν στο ΔΙΕΚ Μεσολογγίου το χειμερινό εξάμηνο 2022Β, ξεκινούν τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022, στις 3:00 το απόγευμα, σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα. Το εβδομαδιαίο ωρολόγιο πρόγραμμα, θα αναρτάται στην ενότητα για το τρέχον εξάμηνο κατάρτισης 2022Β.

Τα μαθήματα προγραμματίζεται να ολοκληρωθούν το αργότερο στις 7 Φεβρουαρίου 2023, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα κατάρτισης του εξαμήνου, που μπορείτε να δείτε εδώ.

Η κατάρτιση για όλα τα μαθήματα, τόσο θεωρητικά όσο και εργαστηριακά, θα πραγματοποιείται διά ζώσης, εφαρμόζοντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού Covid-19 αλλά και την προστασία της δημόσιας υγείας, όπως προβλέπονται στη σχετική κοινή υπουργική απόφαση (Αριθ. Δ1α/Γ.Π.οικ.50908/07.09.2022, ΦΕΚ 4695/τ.Β’/07.09.2021), την οποία μπορείτε να βρείτε στα συνημμένα αρχεία.

Θυμίζουμε σε όλους, τόσο σε εκπαιδευτές όσο και καταρτιζόμενους, να λάβουν υπόψη τους τον Κανονισμό Λειτουργίας των ΔΙΕΚ, ο οποίος έχει αναρτηθεί εδώ.

Κάθε εξάμηνο καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για ένα υψηλό επίπεδο διοικητικής οργάνωσης και λειτουργίας, κάτι που πιστεύουμε ότι όλοι αναγνωρίζουν πως το πετυχαίνουμε.

Κύριος σκοπός μας είναι η βιώσιμη ανάπτυξη του ΙΕΚ και η παροχή ποιοτικής και αποτελεσματικής κατάρτισης. Με τη στήριξη των εκπαιδευτών προσπαθούμε να κρατάμε αμείωτο το ενδιαφέρον των καταρτιζόμενων μας για την ειδικότητα, προσφέροντας επαγγελματικές εμπειρίες κατάρτισης και όχι μόνο στείρα ακαδημαϊκή γνώση.

Ευχόμαστε ένα καλό, δημιουργικό και επιτυχημένο εξάμηνο.

Ο Διευθυντής
Γιάννης Χατζής

Συνημμένα αρχεία