Ενημερώνουμε τους επιτυχόντες από το Παράλληλο Μηχανογραφικό, που επιθυμούν να εγγραφούν στην ειδικότητα και το ΔΙΕΚ της επιτυχίας τους, ότι η διαδικασία ολοκλήρωσης της εγγραφής τους ξεκινά τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023 και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023.

Η διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε ηλεκτρονικά από τους ίδιους τους επιτυχόντες μέσω της πλατφόρμας του παράλληλου μηχανογραφικού -αν δεν απαιτείται κατάθεση κάποιου δικαιολογητικού- είτε δια ζώσης στο ΙΕΚ της επιτυχίας τους με κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Καλούνται οι επιτυχόντες να εισέλθουν στο πληροφοριακό σύστημα του παράλληλου μηχανογραφικού στο σύνδεσμο https://michanografiko-diek.it.minedu.gov.gr και να μελετήσουν τις οδηγίες εγγραφής.

Σημαντική παρατήρηση

Επιτυχόντες από το Παράλληλο Μηχανογραφικό που δε θα ολοκληρώσουν την εγγραφή τους εντός προθεσμίας, χάνουν τη θέση τους και το δικαίωμα εγγραφής τους στην ειδικότητα μέσω παράλληλου μηχανογραφικού. Ωστόσο, έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν νέα ηλεκτρονική αίτηση επιλογής για κάποια άλλη θέση, σε ειδικότητα και ΔΙΕΚ, στο σύνδεσμο https://diek.it.minedu.gov.gr μέχρι την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 15:00.

Εγγραφές αποφοίτων ΕΠΑ.Λ.

Οι απόφοιτοι ΕΠΑ.Λ. που θέλουν να εγγραφούν απευθείας στο Γ’ εξάμηνο σε συναφή ειδικότητα με του πτυχίου τους, θα πρέπει να προσέλθουν στη Γραμματεία του ΔΙΕΚ (στο οποίο λειτουργεί σε Γ’ εξάμηνο η ειδικότητα που επιθυμούν) και να υποβάλλουν έντυπη αίτηση εγγραφής.

Αν δεν έχουν δικαίωμα ή δεν επιθυμούν να εγγραφούν απευθείας στο Γ’ εξάμηνο συναφούς ειδικότητας, θα ακολουθήσουν τη διαδικασία συμπλήρωσης ηλεκτρονικής αίτησης για επιλογή σε Α’ εξάμηνο, σε οποιαδήποτε ειδικότητα επιθυμούν.

Ωράριο εξυπηρέτησης ενδιαφερομένων

Η Γραμματεία του Δ.ΙΕΚ Μεσολογγίου, θα δέχεται καθημερινά τους ενδιαφερόμενους από τη Δευτέρα 28 Αυγούστου μέχρι και Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι. Από Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου το ωράριο λειτουργίας θα είναι απογευματινό, από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τις 8:00 το βράδυ.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν email στο iekmesol@sch.gr ή να καλούν στα τηλέφωνα 26310 50100 ή 50101.