Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, τα μαθήματα θα ξεκινήσουν να πραγματοποιούνται από τη Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021 με τηλεκπαίδευση, τόσο με σύγχρονη όσο και ασύγχρονη μέθοδο.

Η πρόταση του ΔΙΕΚ Μεσολογγίου, όπως έχει ήδη διατυπωθεί και εφαρμόζεται από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η εφαρμογή εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, είναι να πραγματοποιούνται κατά το δυνατόν στο σύνολο των μαθημάτων, τόσο στα θεωρητικά όσο και στα εργαστηριακά πολύ περισσότερο, σύγχρονες συναντήσεις με τους καταρτιζόμενους και παράλληλα να γίνεται ανάρτηση του υλικού στο Open eClass.

Παράλληλα, η εβδομαδιαία συμμετοχή με ασύγχρονο τρόπο και η πραγματοποίηση ασκήσεων ή εργασιών, μέσω της πλατφόρμας Open eClass, είναι υποχρεωτική για όσους αδυνατούν να συμμετέχουν στις τηλεδιασκέψεις.

Ο σύνδεσμος των τηλεδιασκέψεων θα πρέπει να είναι μόνιμα αναρτημένος στο μάθημα στο Open eClass ώστε να είναι άμεσα προσβάσιμος από όλους τους καταρτιζόμενους. Προτείνεται να χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα webex από το ΠΣΔ, η οποία προσφέρεται με μηδενική χρέωση χρήσης. Ωστόσο, δεν αποτελεί δέσμευση και μπορεί με τη σύμφωνη γνώμη του τμήματος να χρησιμοποιηθεί εναλλακτική πλατφόρμα (πχ jitsi meet, google meet, zoom, κά).

Το ωρολόγιο πρόγραμμα για τα μαθήματα καθώς και το χρονοδιάγραμμα, του εαρινού εξαμήνου 2021Α μπορείτε να το δείτε στα συνημμένα αρχεία.

Η βούληση του ΔΙΕΚ Μεσολογγίου είναι, το πρόγραμμα να συνεχίσει να εφαρμόζεται και κατά την περίοδο που θα υπάρξει μελλοντικά δια ζώσης κατάρτιση και αν είναι δυνατόν να παραμείνει σταθερό μέχρι το τέλος του εξαμήνου.

Καλή αρχή και καλή δύναμη σε όλους.

Συνημμένα αρχεία