Το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Μεσολογγίου αναδεικνύει τη δέσμευσή του προς την κοινωνική ευαισθησία και την υποστήριξη της τοπικής κοινότητας.

Ενόψει των γιορτινών ημερών για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, με χαρά ανακοινώνουμε ότι πραγματοποιήσαμε δωρεά γλυκών στο Συσσίτιο Απόρων “Σπίτι Γαλήνης Χριστού”, της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας στο Μεσολόγγι. Τα γλυκά ετοίμασαν οι καταρτιζόμενοι της ειδικότητας “Τεχνικός Αρτοποιίας –Ζαχαροπλαστικής”, σε συνεργασία με την επιχείρηση στην οποία εκπαιδεύονται εργαστηριακά, “GRAND FAMILY” του Βασίλη Κατσούπη στο Μεσολόγγι.

Αυτή η πρωτοβουλία αντικατοπτρίζει την πεποίθησή μας, ότι η ενεργός συμμετοχή μας στην κοινωνία είναι βαθιά συνδεδεμένη με την αποστολή και τις αξίες μας. Σε κάθε κουτί γλυκών, υπάρχει μια γεύση χαράς και ένα μήνυμα ελπίδας και συμπαράστασης για όσους βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση.
Στο πλαίσιο της δέσμευσής μας για κοινωνική ευθύνη, δουλεύοντας με πάθος και αφοσίωση, συνεχίζουμε να αναζητούμε τρόπους υποστήριξης της τοπικής κοινότητας και των ανθρώπων που τη χρειάζονται.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία τον υπεύθυνο λειτουργίας της δομής, πρωτοπρ. Γεώργιο Μπίμπο και ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο Καινούργιος Χρόνος, με Υγεία, Αγάπη και Ελπίδα!

Ιωάννης Γ. Χατζής
Διευθυντής Δ.ΙΕΚ Μεσολογγίου