Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, το απόγευμα (18:30-20:00), πραγματοποιήθηκε η φετινή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Δημόσιου ΙΕΚ Μεσολογγίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο “Με λογισμό και μ’ όνειρο”, στον πεζόδρομο Ραζηκότσικα, όπου οι καταρτιζόμενες της ειδικότητας Βοηθός Βρεφονηπιοκόμου διασκέδασαν και απασχόλησαν δημιουργικά, παιδάκια ηλικίας 3+.

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν παιχνίδια, τραγούδια, παραμύθια! Κούκλες και σκηνικά ετοιμάστηκαν από τις ταλαντούχες σπουδάστριες για να κάνουν το παραμύθι πιο μαγικό! Ο μικρός κοκκινολαίμης πέταξε ευτυχισμένος με το κατακόκκινο γιλεκάκι του, ευχόμενος σε όλους Καλά Χριστούγεννα!!!

Επίσης, στήθηκε και ένας πλούσιος μπουφές, που επιμελήθηκαν οι καταρτιζόμενοι των ειδικοτήτων Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής και Τεχνικός Μαγειρικής τέχνης, του ΔΙΕΚ Μεσολογγίου, με αρμυρά και γλυκά για μικρούς και μεγάλους.

Το Δ.ΙΕΚ Μεσολογγίου ευχαριστεί πολύ όλους τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες των ειδικοτήτων “Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων”, “Τεχνικός Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής”, “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας (Chef)” αλλά και τους εξαιρετικούς εκπαιδευτές-συνεργάτες του ΙΕΚ, Άννα Μανθάτη, Πασχαλία Βαφειάδου, Φρόσω Γατσώρη, Τάκη Φωλιά, Γαρυφαλιά Τσαπάλου, Σταύρο Ζαπαντιώτη, Μαρία Πλαστήρα, Βασίλη Κατσούπη για την υπέροχη χριστουγεννιάτικη γιορτή.