Στους σημερινούς δύσκολους καιρούς και τις οικονομικές αντιξοότητες που βιώνει το Δημόσιο ΙΕΚ Μεσολογγίου, εξαιτίας της παντελούς έλλειψης δημόσιας χρηματοδότησης, συνεχίζουμε με μεγαλύτερο πείσμα τις προσπάθειες για παροχή ποιοτικής κατάρτισης στους σπουδαστές μας και για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του.

Ένας από τους στόχους μας είναι η ανάδειξη του σύγχρονου εξοπλισμού του εργαστηρίου Πληροφορικής που διαθέτει το Δ.ΙΕΚ Μεσολογγίου και η δημιουργία ενός σύγχρονου “Computer Science Lab”.

Σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται το Δ.ΙΕΚ Mεσολογγίου, η συμβολή των τοπικών φορέων και του ιδιωτικού τομέα είναι σημαντική και καθοριστική.

Με την οικονομική στήριξη του Αντιδημάρχου Σπύρου Καρβέλη και της Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Μεσολογγίου Άντζελας Καζαντζή, οι οποίοι προσέφεραν τα χρώματα για το χώρο, αλλά και 70 λάμπες φθορισμού για τις ανάγκες του Δ.ΙΕΚ γενικότερα, ξεκινήσαμε τη διαμόρφωση.

Θα ήθελα να εκφράσω εγκάρδια τις ιδιαίτερες ευχαριστίες, για την ευγενική προσφορά τους και την έμπρακτη στήριξη στην προσπάθειά μας.

Οφείλω να αναγνωρίσω ότι ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, έχει ανταποκριθεί και έχει συνεισφέρει τόσο στην εκπλήρωση πολλών δραστηριοτήτων μας όσο και στην ενίσχυση και ανάπτυξη του Δημόσιου ΙΕΚ. Ο δίαυλος επικοινωνίας και συνεργασίας που έχει ανοίξει, είναι απαραίτητο να συνεχιστεί και προσδοκούμε να διατηρήσει το Δ.ΙΕΚ Μεσολογγίου, σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Ευχαριστούμε θερμά!

Ο Διευθυντής του Δ.ΙΕΚ
Ιωάννης Γ. Χατζής
Δρ Βιοπληροφορικής