Από τον ΕΟΠΠΕΠ ανακοινώνεται ότι από σήμερα, Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021 χορηγούνται στους επιτυχόντες των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης τα Διπλώματα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αποφοίτων ΙΕΚ (επιπέδου 5 του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων) και τα Πτυχία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αποφοίτων ΣΕΚ (επιπέδου 3 του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων).

Με απόλυτη προτεραιότητα τη μέριμνα για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και λαμβάνοντας υπ’ όψη τα ισχύοντα μέτρα προστασίας για τον περιορισμό της διασποράς της πανδημίας Covid–19, η παραλαβή των διπλωμάτων και πτυχίων θα γίνεται από τα γραφεία του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 41, Νέα Ιωνία), αποκλειστικά κατόπιν ραντεβού (θα απευθύνετε το αίτημά σας μέσω του protocol@eoppep.gr).

Επίσης, για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, προτείνεται η παραλαβή μέσω της διαδικασίας εξουσιοδότησης εταιρείας ταχυμεταφορών.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη διαδικασία αλλά και τον τρόπο συμπλήρωσης της Εξουσιoδότησης, μπορείτε να βρείτε στη σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του ΕΟΠΠΕΠ (https://www.eoppep.gr/index.php/el/announcements/1544-iek2020_diplomata)