Την Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021, τηρώντας τις παραδόσεις, πραγματοποιήσαμε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Δημόσιου ΙΕΚ Μεσολογγίου.

Οι συνθήκες που συνεχίζει να δημιουργεί η έξαρση του κορωνοϊού, μας υποχρεώνουν να τηρούμε τα μέτρα προστασίας και περιορισμού συγκέντρωσης ατόμων και δε μας επέτρεψαν να σας έχουμε κοντά μας, σε μια ανοικτή εκδήλωση όπως κάνουμε κάθε χρόνο.

Έτσι λοιπόν, μαζί με το προσωπικό, κόψαμε τη φετινή βασιλόπιτα του ΔΙΕΚ Μεσολογγίου σε ένα διαφορετικό κλίμα, για μια διαφορετική χρονιά!

Το 2021 ολοκληρώνεται και η δεύτερη θητεία μου στη θέση του Διευθυντή του ΔΙΕΚ Μεσολογγίου. Από το 2016, έχουμε καταφέρει πολλά. Αναπτύξαμε το ΔΙΕΚ Μεσολογγίου και μέσα από τις καινοτομίες που εφαρμόζει, έγινε γνωστό σε όλη την Ελλάδα. Προσπαθούμε και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε κάθε Χρόνο να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι.

Κανείς δε μπορεί να ξέρει τι επιφυλάσσει το Μέλλον και αν θα κόψουμε πάλι μαζί τη βασιλόπιτα του ΔΙΕΚ Μεσολογγίου.

Το φλουρί της φετινής βασιλόπιτας, έτυχε ο υποδιευθυντής Θόδωρος Γκανάτσος. Εύχομαι να είναι γερός, τυχερός και ευτυχισμένος με την οικογένειά του. Καλή επιτυχία σε όλα τα μελλοντικά του σχέδια.

Ευχόμαστε σε όλους και του Χρόνου, με υγεία και δύναμη, χωρίς όλες αυτές τις δυσκολίες που συνεχίζουν να μας ταλαιπωρούν!

Καλή Χρονιά,

Δρ Ιωάννης Γ. Χατζής
Διευθυντής