Το ΔΙΕΚ Μεσολογγίου και συγκεκριμένα με πρωτοβουλία της ειδικότητας Ειδικός Αισθητικής & Τέχνης του Μακιγιάζ (Δ΄εξ.), διοργανώνει, την Κυριακή 7 Μαΐου, ημερήσια επίσκεψη στη μεγαλύτερη και σημαντικότερη Κλαδική Έκθεση Επαγγελματικών Προϊόντων και Υπηρεσιών Ομορφιάς BEAUTY – ΑΝΟΙΞΗ 2023.

Δίνεται έτσι δυνατότητα, οι σπουδαστές και επαγγελματίες του χώρου, να γνωρίσουν από κοντά τις σπουδαιότερες εταιρείες που έχουν να παρουσιάσουν μια τεράστια γκάμα προϊόντων, ενώ παράλληλα να κερδίσουν σημαντικές εκπτώσεις που προσφέρονται από εκθέτες, στα περίπτερα της Έκθεσης.

Η είσοδος επιτρέπεται αποκλειστικά στους επαγγελματίες και τους σπουδαστές του κλάδου, ο καθένας από τους οποίους μπορεί να συνοδεύεται από ΕΝΑΝ και μόνο Συνοδό.

Η έκθεση πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας και η μετακίνηση από το Μεσολόγγι θα γίνει με μισθωμένο λεωφορείο.

Δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται από Δευτέρα 24/4 έως Τετάρτη 3/5, στη Γραμματεία του ΙΕΚ (τηλ. 26310 50100) κατά τις ώρες λειτουργίας (14:30-19:30).

Πρόγραμμα επίσκεψης

08:00 Αναχώρηση από το Μεσολόγγι

11:30 Άφιξη στην Έκθεση (MEC Παιανίας)

15:45 Αναχώρηση από την Έκθεση

16:30 Άφιξη στο κέντρο της Αθήνας (Σύνταγμα)

18:30 Αναχώρηση για επιστροφή στο Μεσολόγγι

Τιμή εισιτηρίου: 18€